Εξυπηρέτηση εξ αποστάσεως

 

Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία αλλά και στις υποχρεώσεις που δεν σταματούν να τρέχουν, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε ΟΛΕΣ τις συναλλαγές σας με το Δημόσιο και να διεκπεραιώνονται οι υποθέσεις σας, επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail, άμεσα, γρήγορα και από την ασφάλεια του σπιτιού σας!

Καλέστε μας στο 210 8317702, στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία σας και την υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρεστε (Π.χ. Μαρία Παπαδοπούλου, ΑΦΜ, 0123456789, Θέμα: Αίτηση επιδόματος στήριξης εργαζομένων λόγω κορωνοϊού) ή ακόμα πιο εύκολα και πιο γρήγορα συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Στην AFS είμαστε και παραμένουμε δίπλα σας, με κάθε τρόπο για να σας απαλλάξουμε από οποιοδήποτε άγχος και οποιαδήποτε δυσάρεστη έκπληξη.

#mazimegalonoume