Η Εταιρεία μας

 

Σε ένα συνεχόμενα μεταβαλλόμενο οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις, με τους κανόνες της αγοράς να αλλάζουν διαρκώς, στην Athens Financial Services διαθέτουμε έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες, απόφοιτους οικονομικών σχολών, που διακρίνονται για την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία τους και είναι έτοιμοι να δώσουν λύση σε κάθε λογιστική, φοροτεχνική, συμβουλευτική και ασφαλιστική σας ανάγκη.

Με στελέχη και συνεργάτες υψηλών προδιαγραφών παρέχουμε όλα τα εχέγγυα και το κατάλληλο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό για τις ανάγκες σας, βρισκόμενοι στην αιχμή των εξελίξεων σε θέματα φορολογίας και οργάνωσης επιχειρήσεων και εκκρεμοτήτων για ιδιώτες.

Στόχος μας είναι οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε πελάτη σε κάθε περίπτωση, με τους συνεργάτες μας να εκπαιδεύονται συνεχώς πάνω στα νέα οικονομικά και ασφαλιστικά δεδομένα.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν μια μεγάλη γκάμα φορολογικών, λογιστικών, συμβουλευτικών και ασφαλιστικών προϊόντων, πλήρως εναρμονισμένων με τις σύγχρονες απαιτήσεις και την νομοθεσία, και σκοπός μας είναι η βελτίωση και ο σχεδιασμός νέων υπηρεσιών και προϊόντων που θα καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Η γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι αποτέλεσμα της οργάνωσης, της εμπειρίας, της τεχνολογικής υποδομής και της υπεύθυνης

ενημέρωσης του γραφείου μας. Παράλληλα, η χρήση τεχνολογιών και συστημάτων, αλλά και η συνεργασία μας με κορυφαίους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανογράφους και ασφαλιστικές εταιρείες εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Στην Athens Financial Services η πολυετής εμπειρία, η διορατικότητα και η καθημερινή ενημέρωση μας στοχεύουν στην ορθή, συνεπή και συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας, σε οποιοδήποτε ζήτημα. Επιπλέον, αναγνωρίζοντας τη σημερινή οικονομική κατάσταση, έχουμε προσαρμόσει ανάλογα τις χρεώσεις μας, σε σχέση πάντοτε με το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Η ανάπτυξη της προσωπικής επαφής με τους πελάτες μας είναι προτεραιότητα για εμάς, προκειμένου η συνεργασία μας να αναπτύσσεται μέσα σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Σε μια εποχή αλλεπάλληλων οικονομικών και ασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων, αυστηρών ελέγχων,υψηλών προστίμων και μειωμένων καλύψεων αποτελεί κύρια προτεραιότητα μας, να αισθάνεστε ασφαλείς και απόλυτα ικανοποιημένοι.

Η Διοίκηση της AFS